Terrassen en opritten

Jens Fierens, uw professionele vloerder in Dendermonde. 

Laat de oprit en het terras van uw dromen aanleggen

De aanleg van de omgeving rond uw woning is even belangrijk als het laten vloeren in uw huis. Een leuk terras of een propere oprit, het geeft meteen een extra uitstraling aan uw eigendom. Ga voor een specialist bij het aanleggen van uw terras in Dendermonde en vraag naar ons maatwerk.

Terras op maat

Het aanleggen van uw terras doen wij helemaal op maat van uw wensen en uw budget. Grote en kleine terrassen, wij installeren ze professioneel en met  een duurzaam resultaat. Daarom regelen wij steeds betrouwbare voorbereidingen. Een goede ondergrond doet veel aan de toekomst van uw terras. Nadien leggen wij het terras in het materiaal dat u verkiest.

Van vloeren tot klinkers, wij leggen het egaal voor een vlotte toegankelijkheid.

Opritten in alle soorten materialen

Wij zijn verder uw geschikte aannemer in de regio Dendermonde om de toegang naar uw garage of voordeur aan te leggen. Uw wagen zal voortaan netjes en veilig kunnen parkeren op een oprit van onze hand. Ook de paden richting de woning of naar de tuin leggen wij in één moeite mee aan.

Zowel voor opritten als voor terrassen werken wij met professionele materialen zodat u nog lang van uw investeringen kan genieten.

Vraag meteen ons advies voor uw terras zodat wij uw droomterras kunnen aanleggen.